Tips

Opgrader dine grafiske evner med et Photoshop kursus i København

Kunne du godt tænke dig at opgradere dine grafiske evner? I så fald er et Photoshop kursus i København helt sikkert noget for dig. Disse er blevet virkelig populære – både for privatpersoner og for virksomheder, der gerne vil udruste deres dygtige medarbejde endnu mere. Du har måske hørt lidt om Photoshop og derfor har en idé om, hvad programmet handler om? Du vil dog blive lit klogere på emnet ved at læse videre her.

Hvad er der så specielt ved Photoshop?

Photoshop er det ultimative program til dig, der skal lave noget seriøst og professionelt grafisk arbejde. Med et Photoshop kursus i København vil der åbne sig en hel verden af muligheder for dig i forhold til at lave grafisk arbejde og billedbehandling. Om du er professionel fotograf, amatør fotograf eller arbejder inden for reklame og grafisk design i en virksomhed, så vil et Photoshop kursus i København kunne udruste dig til at udføre et rigtig godt stykke arbejde.

Kend programmets begrænsninger og mange muligheder

Når man arbejder med Photoshop, så er det vigtigt, at man både kender til programmets mange muligheder og begrænsninger. Det skal nævnes, at Photoshop er baseret på pixels og ikke på vektor såsom programmet Illustrator. Det betyder, at du ikke kan tage et billede og skalerer det op i størrelse, uden det kommer til at gå ud over skarpheden af billedet. Til gengæld kan der arbejdes rigtig meget med de enkelte detaljer i Photoshop.

Med et kursus i Photoshop vil du lære en masse værktøjer til at manipulere og redigere billeder. Du kan beskære billederne, ændre på farverne, manipulere dem og lave avancerede ændringer i billederne. Photoshop er et fremragende program til at kreere grafik til blandt andet websider og tryksager.

Photoshop bruges til at løse alverdens opgaver af professionelle. Her kan blandt andet nævnes bannere, plakater, websider og emballage. Med andre ord, så er Photoshop et uundværligt redskab, hvis du skal sidde og designe alt muligt inden for reklamebranchen. Ved at dygtiggøre dig i Photoshop, så sikrer du, at du kan udfærdige et professionelt stykke arbejde, som virksomheden kan være stolt af at præsentere for kunder eller samarbejdspartnere.

Tre forskellige Photoshop kurser i København

Der findes tre forskellige Photoshop kurser i København. Disse kan yderligere skræddersyes, så de passer til netop dit behov. Overordnet set kan du vælge mellem:

  • Et grundlæggende Photoshop kursus
  • Et grundlæggende Photoshop kursus på engelsk
  • Et udvidet Photoshop kursus

Da Photoshop er et meget avanceret program, bør man starte med at lære alle de mest basale funktioner – som i sig selv er mangfoldige nok. Har du styr på det mest basale i programmet, så kan du vælge at springe på det udvidet program, hvor der bliver gået endnu mere ned i detaljerne ved funktionerne. Og så er der selvfølgelig den engelske version af det basale kursus.

Kurserne kan tages på forskellige måder, så du kan lære på den måde, du finder bedst. Du kan enten vælge at tage det som et skemalagt kursus, tage det som et skræddersyet kursus rettet mod din virksomhed, eller du kan tage det som en workshop. Her vil du komme til at arbejde med opgaver og samtidig have en konsulent ved hånden, der har forstand på alt inden for Photoshop.

Både private og virksomheder kan tilmelde til et Photoshop kursus i København

Som privatperson kan du tilmelde dig et Photoshop kursus i København ved de åbne kurser, så længe der er ledige pladser. Er der tale om en virksomhed, så kan der laves individuelle hold for denne, så indholdet bliver sat direkte i forbindelse med virksomhedens egne mål og ønsker.