Lån

Tænker lidt på et lån

Goddag folkens!

Så er weekenden lige for døren, og jeg er klar. Mere klar end jeg har været de sidste par uger. Jeg skal til en gammel elev fest her i weekenden nemlig, og det glæder jeg mig bare til!

Der er lige et lille problem, nemlig at jeg lige har brugt en del penge på at bestille nogle flybiletter, og nu har jeg ikke så mange penge tilbage her til weekenden. Jeg har kigget lidt rundt på nettet for at finde et sted, hvor man kan få et lån når man er under 25 år. Jeg har heldigvis allerede fundet en hjemmeside, hvor man kan se alle muligheder for unge under 25 år. Er endnu ikke helt sikker på, at jeg skal ha’ et lån endnu, men det er rart at have det som en lille backup. Jeg har lige penge nok til at tage til fest, og have det sjovt, men så kommer det til at stå på havregrød og vand resten af måneden, og det er jo altså heller ikke så fedt.