Sport

Dip bælte til træning

Hejsa her er jeg tilbage igen og det er virkeligt bare helt vildt dejligt når det er at jeg lige har drukket en hel masse kaffe og bare bliver helt skudt af så jeg næsten ikke kan sidde stille får bare ren overskuds energi, jeg tror godt i alle sammen kender det ikke sandt?

Nå men det er nu meningen vi skal tale lidt om Dip bælte og om at det er en god idé at bruge det når man træner nede i motionscenteret. Hvad mener i om at folk bruger det ? Det ser måske ikke så smart ud men bedre at se dum ud i centeret end at se dum ud udenfor centeret som vi siger hernede hvor vi træner og det er min helt store passion kan jeg godt sige jer da fy for den lede vor jeg elsker det ord sprog så meget at i næsten bare tror det er løgn men det er det altså bare ikke vel venner.

body-solid-leather-dip-belt-ma330-1

Nu er det ved at være sommer igen og det bliver bare dejligt som vi siger hernede hvor jeg kommer fra og det kan da godt være at i skulle til at finde jeres badetøj frem ik da, for det går altså løs lige om lidt makker !

Nå men det der er med det er er at vi skal se om vi kan få det lagt ned inden at det bliver for sent og det er godtnok kun morgen lige nu men alligevel ik da.

Kan i ha det godt