Mode

Det gode ved Sokker

Hej hej alle sammen her er det jo lige blevet mandag og vi er lige kommet ind i marts og det er bare så vidunderligt og kan i lige se at fyre op for kanden så vi kan komme godt i gang med denne uge ?

Jeg har en masse ting jeg skal nå i denne uge men det bliver dejligt at have noget at gå op i ikke sandt.

Jeg har en del sokker som jeg skal have skiftet ud med nogle nye og der har jeg været inde og se lidt på nettet for jeg kan se at det er billigere end det er i føtex så jeg vil nok lige kigge noget mere på nettet og se om jeg kan finde de rigtige sokker – indtil videre har jeg kig på denne side – se her 

mQKPfyTxbSN-O4WQs7E5F6g

Jeg kan godt tænke mig at mine sokker de kan holde lidt længere end de Tennis sokker som man køber i Netto eller andre steder så det er vigtigt med en god kvalitet det er noget af det vigtigste med sokker synes jeg – hvad synes i ?

Nå men det er altsammen godt mine venner jeg kan se at min hun robocop er lige ved at blive lidt for kæk så jeg skal lige en tur ud med den inden at den begynder at humpe min sofa for det er da træls som man siger hernede hvor jeg kommer fra.

Kan i nu alle sammen have en god uge og i kan lige give den gas indtil det er at i skal på weekend igen ikke sandt