Paraply

En stor paraply

En lille paraply og fantastisk til hverdags brug. Den er lille, praktisk, kompakt og stadig effektiv. For indrøm det, hvorfor skulle man købe en stor paraply? De små paraplyer er jo perfekte. Uanset hvilken paraply det er, så er der jo ikke behov for at have en større. Der er oftest kun dig selv der bruger den, og oftest regner det jo ikke særlig meget af gangen, eller så er det begrænset hvor længe man skal være ude. Kort sagt er der jo ikke behov for at en stor paraply, det er svært at gå rundt med, og den kan ikke pakkes væk. Den skal holdes i hånden hele tiden.
Men store paraplyer har faktisk en masse fordele. De store paraplyer er perfekte til længer varende udendørs arrangementer som f.eks. konfirmationer, bryllupper, festivaler, koncerter etc. Her har du oftest bilen tæt ved, og en større oppakning med. Du ved i forvejen du skal være ude i længere tid, så du kan tage din paraply med og du har oftest en fast ”base” hvor du kan stille dine ting. Her kan du så hurtig og nemt hente din store paraply hvor der er plads til hele familien. De store paraplyer kan rumme op til 7 stor-paraplypersoner under dens dug. Dette er ideelt hvis familien er til koncert og det pludselig begynder at regne. Der er plads til hele familien. Eller til en udendørs konfirmation. Hvis du i stedet bare er alene til koncert, så kan du hurtigt skabe nye venner ved at tilbyde tørvejr til de andre. Hvis du vil købe en stor paraply så klik blot på teksten.
Du behøver dog ikke kun at bruge din store paraply til regnvejr, den kan også beskytte modvind, eller endnu bedre bruges som en alternativ parasol i haven eller på stranden. Hvis dig og din familie er ude og lege i haven på en god solskinsdag, og du mener at dine børn har fået nok sol, men de vil ikke ind. Så kan du tage paraplyen ud og lægge den på jorden. Den store diameter vil skabe et pæn størrelse skyggeområde som børnene kan lege i, eller i kan slappe af i.
Kæmpe paraplyerne kan fås i 4 forskellige farver, sort, grå, lys og blå. De er lavet med dug i polyester, samt gummibelagt håndtag. Den kan foldes sammen med velcro bånd og leveres med en pose.