Guider og ideer

En guide til diskrete køb hos for eksempelvis RedApple.dk

happy_coupleRedApple.dk er en af de bedre internetbutikker til anonyme køb

I hele verden og ikke mindst danskere vælger man i stigende grad at købe på nettet. Internetbutikker slipper for husleje og på denne måde kan de tilbyde samme vare som en fysisk butik, men til en lavere pris. Det er ikke alle mennesker, der er lige trygge ved at købe på internettet og dette er med god grund. Der findes en hel masse internetbutikker, hvor man bliver snydt, enten direkte eller ved en ulovlig form for markedsføring af deres produkter. Derfor er det vigtigt, at man vælger med omhu, hvilken internetbutik man køber fra. Forbrugeren kan også have andre krav, som butikken skal leve op til. Dette kan gælde for eksempel produkter som sexlegetøj. Det er ikke alle, der ønsker, at postmanden og naboen skal vide alt om en og derfor er denne guide beregnet til dem, der ønsker at vide, hvordan man køber disse produkter diskret. RedApple.dk er et godt bud på, hvor dette kriterie bliver imødekommet.

Man kan selvfølgelig gå ind i en fysisk butik, kigge sig omkring, få vejledning og købe de ønskede produkter. Man kan også vælge at købe online og derved spare en masse penge. Der kan dog være et par områder, hvor man kan have nogle bekymringer. Dette kan gælde for:

  • Kvaliteten af produktet
  • Rådgivning og service
  • Emballagen produktet bliver leveret i
  • Diskret betaling

Når det angår kvaliteten af produktet samt rådgivning og service, kan det være svært at vurdere, hvilken butik der opfylder dette efter ens ønsker. De næste to punkter angår diskretion og anonymitet, og det er for mange mennesker, der ønsker at købe sexlegetøj, rigtig vigtigt. Er dette en prioritet, så bør du kunne læse om det på hjemmesiden. Dér kan det være beskrevet, hvordan ens kontoudtog kommer til at se ud. Her har mange virksomheder valgt et neutralt navn, der trækker pengene, så ingen ville bemærke købet, som noget usædvanligt. Når det komme til leveringen af selve pakken, kan man også have sin frygt for, om emballagen vil “stikke i øjnene” på folk, man eventuelt kunne møde på vejen. På dette område bør butikken igen informere deres potentielle kunder for, hvordan deres pakke kommer til at se ud. Læs altid betingelserne for betaling og levering godt igennem, så du ikke står i en uønsket og muligvis flov situation.