Smartphones

Mine mobilcovers gør mig altid i godt humør

Der er ikke noget, som at erhverve sig et nyt mobilcover, som kan få mig i godt humør og det er derfor noget, som jeg gør flere gange om ugen.

Jeg er helt vild med at have mange forskellige mobilcovers. Faktisk vil jeg sige, at hvis det ikke var for mine mobilcovers så ville jeg ikke bruge min mobil særligt meget. For det jeg især kan lide ved min mobil det er at kigge på den og i virkeligheden ikke så meget at anvende den. For det gør mig altid i godt humør at have købt en nyt mobilcover, som jeg rigtig kan nyde hver dag når jeg ser på det. Jeg har mange forskellige mobilcovers, nogle er lidt mere seriøse, mens andre er mere for sjov, hvilket for eksempel gælder en kæmpe zebra, som jeg har på et af mine mange covers.

tech-791191_960_720Jeg har flere gange overvejet om jeg skulle lave en hel samling af mobilcovers for at ende i en rekordbog eller for at kunne lave et museum af en slags. Den eneste ulempe ved dette ville være, at jeg i så fald ikke kan bruge dem, da de så i højere grad bare skal stå et sted og blive kigget på i stedet for at blive brugt. Så tanken har jeg droppet igen, men til gengæld er jeg i gang med selv at blive producent af mobilcovere da jeg har så uendeligt mange idéer til hvordan de kan se ud og hvad de skal kunne. Hver dag bliver jeg inspireret til nye mobilcovers, som jeg kan lave og bruge på forskellige og innovative måder, som ikke er set før.

Med produktion af mobilcovers er min lykke gjort

Tidligere blev jeg i godt humør når jeg et par gange om ugen købte mobilcovers, og det er faktisk netop dem, som gør, at jeg står op om morgenen og kan være glad og tilfreds når jeg smækker benene ud af sengen. Men nu bliver jeg endnu gladere da jeg flere gange om ugen får flere hundrede mobilcovers, som i princippet er mine, men som jeg dog skal sælge videre.

Selvom jeg sælger dem videre, vil jeg dog sige, at de føles som mine og dette er nok til at jeg kan føle mig glad og tilfreds, og til at jeg kan føle, at min hverdag giver mening. For hvis ikke man har ting omkring sig, som man bliver glad for, så er der ikke meget pointe med noget som helst. Netop denne tanke har jeg nu taget konsekvensen af og jeg har valgt at være sælger af mobilcovers og satser på, at hele landet snart vil kende til mig og mit firma og min butik, som jeg også er ved at starte op. I denne butik vil jeg sælge en masse mobilcovers og det er netop denne butik, som gør, at jeg vil få råd til at leve og gøre alle de ting, som jeg har lyst til.