Biler

Med motorolie 5w30 kører din bil bedre

Hvis du er indehaver af en personbil eller en varevogn, så er der en hel række ting, du kan gøre for at få det meste ud af din bil. De fleste mennesker ved, at motoren i bilen måske er den allervigtigste del, men få er klar over, hvilken type olie de fylder på. Der er nemlig stor forskel og kort sagt, så er der olier, der er bedre end andre. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvilken slags, du fylder på din bil og der kan være en kæmpe forskel. Se her, hvis du leder efter en god og energirigtig olie til din bil. Med denne er det muligt at køre flere kilometer per liter benzin og det er derfor også mere miljøvenligt, hvis du vælger netop denne løsning. Prisen er ikke meget forskellig fra andre mærker, men forskellen er stor. Den er specialudviklet og med moderne teknologi er den blevet optimeret til at få det bedste ud af din bils motor.

3Du skal vælge motorolie 5w30, fordi det er mere energirigtigt

Der er sket meget inden for bilteknologi igennem de sidste hundrede år. Et af de væsentligste skridt er, at man er begyndt at fokusere på den skade, som biler forårsager vores miljø. Det er ikke nogen hemmelighed og forskere har igennem diverse studier bevist, at vores foretrukne transportmiddel, bilen, er en faktor i den globale opvarming. Hvor meget ved man ikke helt, men det er noget, som bør tages seriøst. For bare 30 år siden var ikke så kloge på klimaspørgsmålet, som vi er i dag. Vi ved en hel masse, der før kun florerede som rygter. I dag er vi klar over den rolle, som vi spiller overfor miljøet. Når det angår biler, er den almindelige person også blevet mere bevidst om at skåne miljøet. Særligt har bilindustrien i USA været blind overfor dette spørgsmål og mange ældre biler kører ikke mange kilometer per liter. Dette skyldes til dels den lave benzinpris, der er. I Danmark er situationen en lidt anden. Det er blandt andet blevet påkrævet at køre med et partikelfilter for at undgå unødvendig forurening af luften.

motorolie 5w30 optimerer din bils ydeevne

Man kan gøre en hel del for både at skåne miljøet og have de muligheder, som man gerne vil have, på en og samme tid. Mange mennesker er dog ikke klar over, at få ændringer kan gøre en stor forskel. Når det gælder motorolie er dette især sandt. Ved at vælge den rette motorolie kører din bil mere effektivt. Det gør den, fordi motoren er bedre smurt og derfor bedre. Dette betyder, at der er brug for mindre benzin og olien holder tilmed længere. Det bør ikke være nødvendigt at påpege fordelene ved dette, men det er dog værd at huske på. Ved at vælge den rigtige olie til din motor sparer du både penge og din bil vil holde i længere tid. Udover de personlige fordele er du med til at skåne miljøet så meget som overhovedet muligt.