Android Reservedele Samsung Smartphones

Samsung reservedele finder man bedst på nettet

Samsung reservedele

Nettet.

“Nettet – den store satan” kaldte min kone det altid, når hun af en eller anden grund blev tvunget til at tale om internettet og dets mange “faldgruber”, et andet ord, der altid fulgte i samme sætning – næsten så sikkert som amen er det i kirken.

I dag var også sådan en dag. Endnu en gang startede hun en prædiken om det farlige ved internettet – også selv om hun denne gang havde brug for det. Hendes et år gamle Samsung Galaxy S3 var faldet ud af hendes hånd og havde hilst lidt for hårdt på en sten, skærmen var død og det samme var hendes humør. For det er ikke den slags reservedele, man kan købe på et autoværksted, hvilket hun var vant til med hendes Ford Taunus.

Men internettet derimod – der kan man finde masser af virtuelle forretninger, der sælger Samsung reservedele. Og nu fik hun brug for at tøjle sin værste bekymringer.

Søg på Samsung reservedele og du skal få hjælp

Min kone havde ikke bare behov for reservedele til sin Samsung Galaxy S3, hun havde behov for hjælp – og hun vidste det. Og det skrev hun så en email til mig om. Hun skriver aldrig emails til mig, så jeg vidste, at den var gal.

Samsung reservedele
Samsung reservedele til de voksne – og slik til børnene!

20 minutter efter at jeg havde droppet min frokost, sad konen og jeg foran en computer på det offentlige bibliotek. Og jeg havde en plan – min kone skulle selv bruge den. Hun skulle søge efter reservedele på nettet!

4 minutter efter havde hun bestilt et komplet sæt “Samsung Galaxy S3 LCD Display Unit” som ud over et nyt LCD display, også indeholdte et display glas og en touch Skærm. Det gik over al forventning og jeg tror ikke det er sidste gang, hun har bestilt noget på nettet.

Grund til bekymring?

Mvh John Warmer-Thanthesun