buket

Vælg den bårebuket, der føles rigtigt for dig

flower-791140_960_720Når du mister en, der står dig nær, er det altid vigtigt, at du gør det, der føles rigtigt for dig. Det er nemlig det, der vil være nemmest, når det kommer til dagen for begravelsen. Det gælder også, når du skal vælge bårebuket. Her handler det om, at du vælger en, som du føler passer til den afdøde. Så er det lige meget, om det er en stor eller en lille buket. Og det er lige meget, hvilken type blomster der er i den. Hvis det er nogle, der passer dig, er det de rigtige blomster.

Hos blomsterbutikken Frk. Flora i Silkeborg kan de hjælpe dig med at få lavet den helt rigtige bårebuket. De laver nemlig mange forskellige typer af buketter, og det er derfor op til dig, hvordan du gerne vil have den. Hos Frk. Flora kan de sige, hvordan de plejer at gøre. Men det er jo ikke sikkert, at du føler for at gøre, som man plejer at gøre. Læs mere på http://florasilkeborg.dk/vitilbyderr/begravelse.

Alt fra simple bårebuketter til store kreationer

Hos Frk. Flora kan de lave alt fra helt simple bårebuketter, der bare består af en enkelt blomst, til store kreationer. Når mange blomster bliver sat sammen, bliver bårebuketten lavet flad på den ene side. Det gør, at den nemt kan ligge på kirkegulvet. Bårbuketterne er nemlig dem, der ligger på kirkegulvet op mod kisten.

På en bårebuket vil du typisk kunne vedlægge en kuvert, hvor du kan skrive en hilsen. Her kan du skrive nogle personlige ord eller bare en kort hilsen. Igen er det helt op til dig, hvordan du vil gøre det. Der er ingen rigtige eller forkerte måder at gøre det på.

Frk. Flora leverer blomster til alle kirker i Silkeborg by, hvis du bestiller for mere end 150 kroner.