Låsesmed

Alternativ låsesmed på Frederiksberg

Alternativ låsesmed på Frederiksberg

Hvis der er nogen, der evt. har gode erfaringer med låsesmede på Frederiksberg eller opland, vil jeg gerne tippes. Jeg er i hvert fald helt færdig med den låsesmed jeg hidtil har brugt, efter at være blevet snydt, så vandet driver. Det hele startede med en uskyldig oplåsningsopgave en sen nattetime. Jeg skal da være ærlig og sige, at jeg var ganske bedugget, og derfor havde fået forlagt nøglen. Jeg kunne heller ikke finde mit kørekort, så den låsesmed jeg havde fået ud, var ikke umiddelbart villig til at låse op. Efter lidt snak frem og tilbage, foreslår han pludselig, at vi jo sagtens kan gennemføre operationen, hvis blot jeg betaler et standard depositum/sikkerhed. Den slags havde jeg aldrig hørt om før, men i min lettere omtågede tilstand gjorde jeg bare som der blev sagt, og betalte 1500 kr. kontant til manden.

Den låsesmed har ikke rent mel i posen

Vi fik efterfølgende låst døren op, samt monteret en ny lås, hvorefter låsesmeden tog videre til næste opgave. Få dage efter modtog jeg en regning på ikke mindre end 3500 kroner, som ligger noget over hvad den slags normalt koster efter min vurdering. Men jeg valgte at betale, idet jeg selvfølgelig modregnede det føromtalte depositum.

Efter få dage modtog jeg en rykker på et beløb svarende til depositum’et. Jeg ringede selvfølgelig ind og forklarede sagens sammenhæng, men iflg. kontordamen var der ikke registret noget depositum på sagen. Jeg nægter at betale, men der kommer løbende rykkere og gebyrer, så nu må vi se hvor sagen ender. Er det ikke også noget med, at man kan finde tilbud på tømrer opgaver på denne side.