Mode

Jeg samler på skindtasker

Jeg har det rigtig fint for tiden, og det skyldes nok ikke mindst sommeren, som endelig er kommet, selvom det regnede meget i lørdags. Det er dog rigtig dejligt, at det endelig er blevet sommer, og derfor skal jeg jo også se lidt godt ud. Derfor har jeg købt mig et par skindtasker til samlingen, som jeg kan vise frem her i sommerperiode, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Jeg elsker det der med at have en masse tasker, som man kan vise frem. Det er lige noget for mig, og jeg bliver så glad, når folk komplimenterer dem. Jeg har købt mine skindtasker fra den her hjemmeside, hvor man kan finde et rigtig flot udvalg, hvilket bare gør mig rigtig glad, og det er jo dejligt. Jeg har købt rigtig meget derinde fra, kan jeg godt sige jer, og det bliver nok heller ikke sidste gang, at jeg ligger minde penge der.

download (2)

Men ellers så er det sådan, at jeg har tid til at skrive lidt på min skoleopgave her i weekenden, for jeg skal nemlig snart til eksamen, og det er ikke noget, som jeg ligefrem glæder mig til, men sådan er der jo så meget, ikke? Det skal nok komme til at gå godt, og jeg glæder mig til, at det er overstået, for så kan jeg komme igang med at lave en masse andet. Jeg er nemlig kørt rigtig træt i alt det der med skole og så videre, for det er egentlig ikke lige mig. Jeg vil hellere arbejde.