Computer USB USB stik

Et billig USB stik kan godt blive dyrt

Et billig købt USB stik kan godt blive dyrt. Det er ihvertfald en teori jeg har. Hvad jeg mener med det, er ikke at de billigere nødvendigvis er i en dårlig kvalitet end de dyrere.. det er muligvis tilfældet, jeg kan bare ikke bevise det her – det må brugen af dem vise.

Hvad jeg ved, er at jeg tidligere har haft USB stik, der gik i stykker (faldt fra hinanden) efter at have været brugt i en periode. Og det tilmed uden at være hevet ind og ud af en USB port hele tiden. Det er selvfølgelig ikke godt nok. Det betød, at man skulle være kræsen, når man købte sine USB stik, for går et stik i stykker på denne måde, kan det betyde, at man mister de data, man gemte på det – hvilket næppe var meningen, da stikket blev købt i sin tid.

Find billig USB på nettet – det er dyrere i butikkerne

I dag tror jeg de fleste USB stik er i en god kvalitet. Der er kommet en konkurrence blandt de mange leverandører og disse lever ikke længe, hvis deres produkter ikke holder. Tilmed er prisen faldet fordi teknologien er blevet mere “tilgængelig” og fordi de kan produceres i større mængder. USB stik er en populær vare fordi alle i dag har behov for a gemme filer af forskellig slag. Og fordi de er så fleksible, at de i mange tilfælde gør netværk overflødige.

Jeg mener også, at man sagtens kan købe billig USB på nettet. Net-butikkerne er ofte billigere, deres service er som regel den samme som i butikkerne – og selve købs-processen er (ihvertfald i Danmark) sikret ved en passende lovgivning. Eksempelvis har man altid 14 dages returret på produkter købt på nettet.

Mvh
Arnold Faststorage