Cirkustelte Festivitas

Find et cirkustelt og så til hest

Ja, jeg ved det.. overskriften giver ingen mening – men det var åbenbart nok til at få dig til at læse indlægget her, var det ik’? Og selvfølgelig var det, det jeg prøvede. Jeg tror så omvendt, at jeg ikke spilder din tid – for så har jeg også spildt MIN.

Jeg var til en fest i weekenden og den var både alle tiders, anderledes – og svær at glemme. For intet var sparet i forsøget på at lave en fest, som af fest deltagerne blev opfattet som “unik” og jeg kan da ihvertfald sige, at JEG aldrig har været til en fest, hvor rammerne var et cirkustelt. Har du?

Hvad er det ved cirkustelte, som får os til at føle os midt i en speciel begivenhed? Er det højden til “loftet”  som gør det? Eller er det associationerne om at befinde sig i et “konge-slot” med spirene som gør forskellen? JEG ved det ikke. Men hvis du får chancen for at opleve fester, der foregår i cirkustelte så slå til, sig aldrig nej.

Du fester i cirkustelte – fint nok – men hvad er en fest uden underholdning?

Jeg har ikke behov for kedelige fester så hvis du har formået at få fat i et cirkustelt så skal det da også fyldes med de ting, der gør festen til en succes.

En af disse ting er underholdning! Det ville virke overbevisende også at leje en scene og måske finde et “navn”, der kan stå for underholdningen i 1-2 timers tid. Derefter bør der være god musik, så folk kan få sig en sving-om og få aflad for de lidt for store mængder alkohol de indtager, når de har det sjovt.

Mvh Einar, Faxe