Hus og Have

Så er der isolering af stråtag på programmet

Hej og velkommen til min blog. Jeg håber, at I kan lide at være herinde, for jeg nyder virkelig at formulere noget dejligt indhold til jer, som I kan nyde godt af. Eller, det håber jeg da i hvert fald, at I kan. De ting, som jeg skriver herinde, er nemlig nogle, som jeg selv vil finde interessante, og det er jo helt fantastisk – jeg ville nogle gange ønske, at jeg kunne læse min egen blog, hvis jeg ikke havde skrevet indlæggene, hehe. Ej, spøg til side.

Nu skal det handle om, hvad jeg går og laver for tiden. Jeg har lidt forskellige ting på programmet, og nogle af dem går ud på, at jeg netop har lavet en aftale om, at der kommer nogle håndværkere og foretager en stråtag isolering på mit gamle bindingsværkshus, og det er noget, som jeg glæder mig til, for det kommer virkelig til at pynte – også på kapitalen. Det er vist noget, som er ret godt at få gjort noget ved nu her. Især på denne tid af året.

images (2)

Jeg skal også snart have isoleret noget andet på mit hus. Jeg har nemlig en kælder, hvor der siver en masse varme ud, og det ville jeg rigtig gerne have isoleret. Så det er altså ikke kun mit stråtag, som trænger. Der er lidt mere. Jeg har også hørt om noget med 3 tilbud på isolering i Roskilde og omegn..

Nå, men det var alt, som jeg havde på programmet. Jeg håber virkelig, at I kommer til at nyde resten af jeres dag. Hav det nu helt fortrinligt indtil vi ses igen. Hej så længe.