Mode

Småfolk udsalg – Start et godt køb her !

Hejsa alle sammen her er jeg lige igen for at fortælle jer alle sammen der har børn at man kan finde Småfolk udsalg –lige her

Småfolk udsalget er hammer godt hvis man gerne vil have noget kvalitet til en god billig pris og som man kan have længe for det er noget der er lavet af en god kvalitet som jeg mener kan genbruges i flere år af andre børn der når den alder som størreslerne er i. Jeg kunne godt tænke mig at møde designeren af dette mærke for det må være et menneske som virkelig elsker børn og vil dem det bedste for ellers havde man nok ikke brugt så meget tid og energi på at få det bedste frem i børneklæder.

tøj

Det lyder lidt skørt det ved jeg godt, men gad da godt at samme brand de lavede voksentøj for jeg syne helt ærligt at den kvalitet samt materiale som det er lavet i er så vidunderligt dejligt at røre ved. Det måtte meget gerne være noget som sad på mig da hehe-

Når jeg har tid til det så vil jeg lige tage en snak med min veninde som jeg ved er gravid, og jeg vil spørge hende ind til om hun har tænkt over hvilket tøj hun vil have til babyen, det kan være at jeg kan få hende med på dette mærke så kan jeg også sælge noget af det jeg har nu til hende, til en meget meget billig pris.

det er winwin